Magnólia Stúdió

 Arc és Testkozmetika, Mozgás stúdió
Ahol az álmaid megvalósulnak
MENÜ

SONODERM XXL AZ ULTRAHATÉKONY TESTKEZELŐGÉP

 

A Sonoderm XXL vörös színű fototerápiás félvezetőkkel és egy lézeres optikai fényforrással kombinált ultrahangos kezelőgép.

A lágy lézerek biológiai hatása hármas támadáspontú: a bőr sejtjeinek biostimulációja, fájdalomcsillapítás, valamint gyulladáscsökkentő hatás. Stimulálja a sejten belüli és azon kívüli folyadék ionizációját, ezáltal biopolarizációt idéz elő, mely fokozza a sejtek kicserélődését, a hám felfrissülését.A lézeres biostimuláció feltölti a fáradt, ráncosodó bőr sejtjeinek energiatartalékait, vele egyidejüleg alkalmazott ultrahanggal fokozza  a kollagénrostok ujjáépülését, ezek együttes hatása javítja a bőrfelület regenerálódását és elősegíti a bőrfelszín megújulását.

A narancsbőrre jellemző salakanyag felhalmozódást, a kötőszöveti károsodást és a zavaró striákat az ultrahang salaktalanító és a lézer biostimulációs hatása nagyon látványosan korrigálni tudja.

A Sonoderm XXL igen kíméletesen bánik a bőrrel, hiszen az epidermiszt aktívan hűti a kezelés közben, így még nagy ultrahangos teljesítmény mellett is megóvhatjuk a bőrt a károsodásoktól. A test zsírfeleslegeinek eltávolítására és a narancsbőr tüneteinek csökkentésére ajánlatos ezt a gépi kezelést választani, mely tehát a narancsbőr és alakhibák két legfontosabb tünetét: a zsírlerakodásból adódó cellulites csomókat és a szövetkárosodás okozta striákat specifikus módon kezeli.

Alkalmazható:

-Minden bőrtípusnak megfelelő hatóanyag bevitel az arcon

-Mély ráncok kezelésére

-Felületi ráncok kezelése

-Érzékeny bőr ránctalanítása

 -Hegek kezelése

-Striák (terhességi/növekedési csíkok) kezelésére

-Gyulladás csökkentésére

-Nyirokáramlás serkentésére

-Cellulit (narancsbőr) kezelésére

-Zsírmobilizálás (helyi fogyasztó) kezelésre

-Fájdalomcsillapításra

 

 

 

 

Asztali nézet