Magnólia Stúdió

 Arc és Testkozmetika, Mozgás stúdió
Ahol az álmaid megvalósulnak
MENÜ

 

A gyenge kötőszövet feszesítése hanghullámok segítségével, azaz ultrahanggal

 

Az Ultrahang egy igazi univerzális módszer, mely számos pozitív hatással rendelkezik. Hatékonysága abban rejlik, hogy bőr mély rétegeibe képes lejutni. Sokoldalúsága megnyilvánul a cellulit kezelések, a zsírszövet csökkentése, a vér és nyirokáramlás fokozása, a sima és feszes bőrfelszín kialakítása terén.

 

Dr Derm  sonoderm®2000 body

A sonoderm®2000 body nagy kezelôfeje révén hatékonyan eléri a mélyebb szövetrétegeket, valamint a nagyobb felületnek köszönhetôen nagyobb energiamennyiséget ad le egységnyi idô alatt. Minden alakproblémára és testfelületi esztétikai zavarra megfelelô kezelési lehetôséget nyújt.

Dr Derm sonoderm®2000 face

A sonoderm®2000 face arckezeléshez kifejlesztett kisméretû kezelôfeje az arc minden területéhez odafér, kezelôprogramjai pedig hatóanyagbevitelhez, érzékeny bôrre, aknés problémák, valamint heges arcbôr kezelésére és ránctalanításra kínálnak megoldást.

  

  

Vákumos nyirokmasszázs           

Dr Derm vacuflex®2000                               

A készülékkel a narancsbőr kezelésében elterjedt vákuummasszázs és köpölyözés, a feszült, merev izmok lazítása mellett a szemkörüli táskák csökkentése, valamint a belső szervekhez kapcsolódó reflexzónák stimulációja is elvégezhető.

 

A vákuum kozmetikai hatásai:

A vákummasszázs a kézi nyirokmasszás speciális formája, mivel a masszázs nem a kéz általi fogásokból áll, hanem egy üvegből készült, harang formában végződő szívócsövet úgynevezett köpölyözőt helyeznek a kezelendő felületre. A harangban egy folyamatos vagy pulzáló vákum keletkezik. A vákum beszippantja a bőrt és vele együtt a bőr alatti zsírsejteket, melyeket széttördeli, és kiszippantja az ott elraktározódott méreganyagokat. A kezelés által fokozódik a nyirokkeringés, így a szétrobbantott zsírsejtek, és a fellazított méreganyagok a már fokozottan működő nyirokrendszer segítségével könnyebben kiürül a szervezetből.

A kezelés ideje alatt érdemes szaunázni, illetve napi 2 liter folyadékot (leginkább szénsavmentes ásványvizet) elfogyasztani, mivel a nemcsak a kezelés ideje alatt, hanem utána is folytatódik a fokozott nyirokkeringés. A vákummasszázst a sikeres hatás érdekében érdemes 2-3 naponta megismételni. Az első kezelések alatt fájdalmas lehet, sőt még kék-zöld foltok is előfordulhatnak, amik azonban elmúlnak a többszöri kezelések alkalmával, mert egyre jobban erősödik a kötőszövet.

Tanácsos még a kezelés ideje alatt használni bőrfeszesítő olajakat, krémeket, illetve zsírbontó hatóanyagot tartalmazó termékeket.

A kezelésnek számos jótékony hatása van, melyek nemcsak kívül, de belül is érezhetőek. A kezelés hatására a nyirokkeringés akár ötvenszeresére is felgyorsulhat, így javítja a bőr oxigén ellátását és anyagcseréjét, javítja a szervezet zsírégetési folyamatát, megerősíti a laza kötőszöveteket. Hatásos a narancsbőr megszüntetésére, kezelésére. A terhességi csíkok, striák kezelésére is jól bevált módszer. Méregtelenítés és salaktalanítás idején is fokozhatjuk az eredményességet ezzel a technikával.

Egy 10 alkalmas bérlet után, akár 15-20cm-es térfogat csökkenést eredményez!!!

 

Body Wrapping

 

A body-wrapping az USA-ból származik, az „álomalakok” hazájából - azt jelenti: a testet betekercselni.

Ezzel a kozmetikai eljárással jó eredmény érhető el az alakformálás és cellulitisz, vagyis a narancsbőr problémák esetén. 
Egy környezetbarát speciális fóliával és a helyes kompressziós technikával körbetekercsellek. Az alakformáló krém és a fólia felélénkíti a nyirokáramlásodat, ami által a pangó folyadék a nyirokrendszereden keresztül távozik. A krém speciális hatóanyaga a kötőszövetedet feszesebbé teszi, és a zsírszöveted anyagcseréjét is felgyorsítja.A tekercselés által biztosított egyenletes nyomás és az aromaterápia együttesen eredményezi a látványos kerületcsökkenést a combodon, a hasadon és a csípődön. A bõrödetet is simábbnak és feszesebbnek fogod érezni, és javul a vérkeringésed. Ennek köszönhetően sokkal intenzívebbé válik a tested salaktalanítása. 
A kezelést 5-10 alkalommal megismételve már jelentős, cm-ben mérhető fogyást érhetsz el.

A body wrapping mellett természetesen elengedhetetlen a megfelelő táplálkozás kialakítása is.
Annak érdekében, hogy a body wrapping testcsomagolás eredményes legyen, illetve hatása megmaradjon, házi használatra szánt krémeket is tudok neked ajánlani.

A testtekercselés eredményessége még jobban fokozható, ha kombinálod a kezelést infraszaunával...

 

 Infraszauna+Solopad(napsugármatrac)

 

Az infraszauna hatása olyannyira eredményes és elismert, hogy megismerésére egy egész menüpontot állítottam neked össze...Vigyor

 

 

Asztali nézet