Magnólia Stúdió

 Arc és Testkozmetika, Mozgás stúdió
Ahol az álmaid megvalósulnak
MENÜ

 

INFRASZAUNA JÓTÉKONY HATÁSAI

 

Az infravörös hőkabin a láthatatlan fény tartományában infravörös sugarakat bocsát ki. A bőr gyengéden és egyenletesen felmelegszik, a pórusok kitágulnak, a sugarak egyenletesen áthatolnak a vérerekkel gazdagon átszőtt bőrrétegen kb. 4 cm-es mélységig. Ott hőenergiává alakulnak, és a véráram útján gyorsan eloszlanak az egész testben, kellemes melegségérzetet támasztva. A felmelegedés hatására felgyorsul a vérkeringés, ami jótékony hatást gyakorol a szív- és érrendszerre. Fokozódik az anyagcsere, és a kiválasztási folyamatok meggyorsulása következtében gyorsul a szervezet salakanyag-eltávolítása, csökken a túlzott savasodás. Az immunrendszer aktivizálódik, védekező- és öngyógyító erőink növekszenek.

 

Mikor és kinek ajánlott?

 

 - Az egészség megőrzése, betegségmegelőzésre

- Az immunrendszer folyamatos erősítésére

- Erős stresszben és/vagy rendszertelen életet élők számára hatékony  stresszoldásra

- A fogyni vágyók számára, az alak és testfelépítés javítására

- Bőrproblémák kezelésére (pikkelysömör, akne , ekcéma)

- Cellulitisz (narancsbőr) megszüntetésére, a bőr megfiatalítására

- Keringési betegségek kezelésére

- Emésztési és anyagcsere-problémák kezelésére

- Mozgásszervi problémákkal küszködőknek - fájdalomcsillapításra, gyulladáscsökkentésre, sérülések kezelésére, izületi panaszokra

 

Ellenjavallata gyakorlatilag megegyezik a szaunáéval.

Az infravörös hőkabin kúraszerű vagy rendszeres használata - tudatos táplálkozás mellett - biztosítja immunrendszerünk megerősödését, az egészség, a fizikai és szellemi erőnlét helyreállítását és növelését.

 

Mi történik szaunázás közben?

Az infraszauna használata nagyon biztonságos: a keletkező sugárzási hő összetétele azonos a napsugárzás összetételével, azonban annak káros ibolyántúli komponense nélkül. Az infrakabinban 40-70 ° C-os hőmérsékleten jóleső, kellemes izzadás indul meg.

Normál szaunában a verejték 97%-a víz, míg az infraszaunában ez csak 80%, a fennmaradó 20% a faggyúmirigyeken keresztül történő verejtékezéskor kiválasztódó koleszterin, tejsav, zsírfelesleg, nehézfémek, továbbá egyéb a a szervezet egészséges működését gátló, felhalmozódott kémiai anyagok. A faggyúmirigyeken keresztül történő ilyen mértékű méregtelenítés normál esetben csak egy maratoni futáshoz mérhető megerőltető testgyakorlással érhető el, amire viszont nagyon kevés ember képes fizikailag, és főleg a modern korban kevés embernek van rá ideje.

Az infraszaunában azonban ezt egy 30-40 perces kezelés alatt el lehet érni, sőt akár 6-800 kilokalóriát is el lehet égetni...

Ezenkívül a bőr egy 10-15 kezelésből álló kúra alatt 5-10 évet fiatalodik!!!Király

 

Asztali nézet